ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Landscaping

Bij Areamasters verstaan wij onder landscaping het verfraaien van de buitenomgeving. Door onze jarenlange ervaring bent u bij Areamasters aan het juiste adres voor alle landscaping werkzaamheden.

Een goede eerste indruk

Het buitenterrein is de eerste indruk die mensen opdoen van uw huis of bedrijf. Bij Areamasters zijn wij ervan overtuigd dat elke buitenruimte een meerwaarde is voor uw huis of bedrijf. Een verzorgd buitenterrein heeft een toegevoegde waarde aan de eerste indruk die bezoekers hebben.

Als het gaat om het verfraaien van de buitenomgeving zijn er opties in overvloed. Sommige bedrijven willen een een perfect uitgebalanceerde combinatie van hardscape (patio) en softscape (planten). Andere bedrijven willen een duurzaam ontwerp dat zorgt voor een natuurlijke habitat dat bijvoorbeeld water bespaart. Andere bedrijven willen juist graag een bepaalde stijl in de bedrijfstuin, welke dichtbij de identiteit van het bedrijf staat. Wat uw wensen ook zijn, bij Areamasters kunnen wij aan uw wensen voldoen.

Door goed na te denken over de landscaping kunt u een goede eerste indruk achter laten bij bezoekers!

Volledige ontzorging

Bij Areamasters geloven we in volledige ontzorging. Met deze aanpak onderscheidt Areamasters zich door de integrale aanpak waarbij we de volledige verantwoordelijkheid nemen voor ieder element dat bij het beheer van een buitenruimte komt kijken. Doordat opdrachtgevers en gebruikers met één partij te maken hebben, volstaat één telefoontje om een proces aan te sturen. Door meer service te bieden, kortere lijnen en een duurzamer product wordt uw organisatie volledig ontzorgd.

Areamasters wil dat gebruikers en eigenaren verzekerd zijn van een duurzame, veilige en representatieve buitenruimte, door de inrichting en het onderhoud van veelbezochte buitenruimtes structureel te verbeteren.

Areamasters, uw landscaping specialist

Areamasters is de specialist in het ontwerpen, aanleggen, duurzaam onderhouden en beheren van de gehele buitenruimte. Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op!

BOVEN