ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Bekijk hier het hele project: La Guardiaweg Amsterdam

Inleiding

Areamasters heeft opdracht om op het terrein achter de kantoorgebouwen aan de La Guardiaweg/Basisweg in Amsterdam een aantal kwalitatieve, ruimtelijke verbeteringen
voor te stellen. De directe aanleiding hiervoor is de wens om meer parkeerplaatsen nabij de gebouw-entree te realiseren. De locatie is in zijn geheel gelegen op een parkeergarage. In dit document staat een inventarisatie van de huidige situatie, een aantal modellen die in juli 2014 reeds met de opdrachtgever zijn gecommuniceerd, en de uitwerking van het voorkeursmodel naar een beknopt DO.

Concept
De ruimte wordt helderder ingedeeld, en beter leesbaar voor de gebruikers. De entreezone is de overgangszone tussen auto (rood) en verblijven (geel). In het rode deel wordt het
maximaal aantal nieuwe parkeerplaatsen toegevoegd. De entreezone krijgt een grafisch patroon, wat de leesbaarheid van de ruimte versterkt. Auto’s voelen dat ze hier te gast zijn op voetgangersgebied.

> Bekijk het volledige project

BOVEN