ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Speeltuin aanleggen

Het is belangrijk dat de speelomgeving waar kinderen vaak spelen veilig is. Als het kind in een veilige speeltuin kan spelen, dan heeft het kind het snel naar z’n zin. Bij een speeltuin aanleggen staat het kind centraal, een speeltuin moet immers veilig, uitdagend, natuurlijk, prikkelend, sportief en pedagogisch zijn. Daar weten wij bij Areamasters wel raad mee!

Diverse speelvoorzieningen

Bij een speeltuin aanleggen komt meer kijken dan je denkt, zo moet er gekeken worden naar verschillende aspecten zoals speeltoestellen en de ondergrond van een speeltuin.

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van allerlei speeltuinen bij scholen, openbare plaatsen of bijvoorbeeld bij campings en restaurants. Bij de aanleg van speeltuinen bij scholen of openbare plaatsen komen strenge eisen om de hoek kijken als het gaat om de plaatsing van diverse speelvoorzieningen. Door de jarenlange ervaring weten wij precies welke eisen er gesteld worden aan de speeltoestellen en kunnen wij met u in overleg treden voor de plaatsing.

Keuze van speelondergrond

Bij de aanleg van een speeltuin is het van essentieel belang dat er goed wordt nagedacht over de keuze van de speelondergrond. Om verwondingen bij kinderen te voorkomen is een zachte ondergrond nodig. Bij het plaatsen van een zachte ondergrond wordt gekeken naar de demping van het materiaal en is de keuze voor het juiste afwerkmateriaal minstens zo belangrijk.

Areamasters kan u voorzien van advies in de keuze van de juiste speelondergrond. Er zijn tegenwoordige meerdere mogelijkheden als het gaat om een zachte ondergrond, denk hierbij aan kunstgras, tegels van kunststof of rubbergrind. Bij het maken van de juiste keuze zal Areamasters u ook adviseren over het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter van het materiaal.

Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden bij de aanleg van een speeltuin. Areamasters is de juiste partner als het gaat om een speeltuin aanleggen!

Neem contact met ons op!

BOVEN