ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Terreinonderhoud

Bij Areamasters vinden wij dat een buitenterrein veel zegt over de bedrijfsvoering en de manier waarop een organisatie in de maatschappij staat. De eerste indruk is van groot belang en deze kunt u maar een keer maken, besteed daarom aandacht aan het terreinonderhoud.

Duurzaam en groen visitekaartje

Terreinonderhoud plegen aan de buitenruimtes van zorginstellingen, scholencomplexen, sportverenigingen en bedrijven is van cruciaal belang aangezien het de buitenruimte een duurzaam en groen visitekaartje kan afgeven. Bij Areamasters begrijpen wij dat volledig en kunnen onze specialisten de perfecte mix van gebruiksgemak, toegankelijkheid en uitstraling creëren. Hierbij houden wij altijd rekening met de bestaande omgeving en de eventuele doorgaande werkprocessen en bezoekersstromen.

Integraal terreinonderhoud

Wij van Areamasters zijn ervan overtuigd dat door integraal terreinonderhoud de uitstraling en kwaliteit behouden blijft van het buitenterrein zoals u voor ogen heeft. Integraal onderhoud van Areamasters is een samenspel van allerlei aspecten die aanwezig zijn op uw buitenruimte. Hierbij kunt u denken aan het rechtzetten van scheve paaltjes, een verzakte bestrating ophogen en de groenvoorziening.

Een groot voordeel van integraal terreinonderhoud ten opzichte van schadeherstel en/of vervanging is dat het vaak goedkoper is. Bij Areamasters bent u aan het juiste adres voor periodiek onderhoud. Afhankelijk van de functionaliteit en inrichting van het buitenterrein, kunnen er verschillende onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd middels diverse contractvormen.

Areamasters zoekt graag samen met u naar de juiste contractvorm die het beste aansluit bij de wensen van de organisatie zodat het buitenterrein het hele jaar door voldoet aan uw gestelde eisen.

Over Areamasters

Areamasters is de specialist op het gebied van ontwerp, aanleg, duurzaam terreinonderhoud en het beheer van uw buitenterrein. Dit doen wij op een geheel eigen wijze, waarbij wij ons onderscheiden ten opzichte van anderen door het volledig ontzorgen op allerlei vlakken.

Meer weten over terreinonderhoud of andere werkzaamheden van Areamasters? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

BOVEN