ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Bedrijfstuin

Een goed verzorgde bedrijfstuin als entree dient als mooi visitekaartje, een fraaie hof versterkt het professionele imago van uw bedrijf. Bij Areamasters begrijpen wij dat een goed ontworpen en beheerde buitenruimte getuigd van een hoge betrokkenheid bij het leefmilieu en het welzijn van medewerkers en klanten. Daarnaast zorgt een goed verzorgde buitenruimte bij aan een plezierige werkomgeving.

Ontwerp en advies van de bedrijfstuin

Bij het ontwerp van uw buitenruimte is het een enorme uitdaging om te voldoen aan de wet- en regelgeving en om de perfecte balans te vinden tussen de wensen van de opdrachtgever, de gebruiker en de klant. Bij Areamasters gaan wij geen uitdaging uit de weg en is onze missie om samen met u, binnen de gestelde kaders, te zoeken naar het optimale resultaat. De adviseurs en ontwerpers van Areamasters gaan samen met u op zoek naar het optimale resultaat voor de eindgebruiker, hierbij nemen we altijd de budgettaire haalbaarheid in ogenschouw.

Heeft u losse ideeën of een vast omlijnd plan over hoe uw buitenplaats er uit moet gaan zien? Dan kunnen wij bij Areamasters samen met u al uw wensen, ideeën en voorwaarden doornemen. Bij Areamasters werken verschillende architecten en ontwerpers met elk hun eigen stijl en specialisme, na een uitvoerige inventarisatie met u wordt de keuze gemaakt welke architect of ontwerper een eerste ontwerpvoorstel gaat maken. Uw wensen zijn onze uitgangspunten.

Heeft u een eigen architect waar u graag mee samenwerkt? Geen probleem, bij Areamasters gaan wij graag aan de slag met de door u gekozen architect!

Aanleg en realisatie

Bij Areamasters bent u niet alleen aan het juiste adres voor het ontwerp en advies van uw buitenruimte, maar ook voor de aanleg en realisatie. Door het brede scala aan diensten en producten zijn wij in staat om elke denkbare uitvoering van uw bedrijfstuin te realiseren. Meer weten over het aanleggen van een buitenruimte of andere werkzaamheden van Areamasters? Neem dan contact met ons op!

Onderstreep uw visitekaartje nog eens extra met een groenplan, welke afgestemd is op de architectuur van uw pand!

 

Neem contact op

 

BOVEN