ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Aanleg & Realisatie

Aanleg & Realisatie

Aanleg & Realisatie

Areamasters realiseert complete nieuwe buitenruimte van A tot Z. Of het nu gaat om de totstandkoming van: een natuurlijke speeltuin, bedrijfsterrein, schoolplein, stadspark of een recreatiegebied. Ook voor opdrachten waarvoor geen uitgebreide bestekken of werkomschrijvingen zijn opgesteld, nemen wij moeiteloos de regie in handen.

Of u ons nu inschakelt voor de totale aanleg of voor een deeltraject, het eindresultaat zal gegarandeerd aan uw verwachtingen voldoen. Onverwachte verrassingen zijn uitgesloten en het geleverde werk wordt een half jaar gegarandeerd.

Areamasters zorgt met zijn specialisten voor een vakkundige realisatie van het ontwerp. Onze vakbekwame hoveniers, stratenmakers, grondwerkers en timmermannen hebben ruime ervaring met de aanleg van onder andere tuinen, parken, daktuinen, speelterreinen, parkeerplaatsen.

Ons brede scala aan diensten en producten stelt ons in staat om elk denkbare uitvoering te realiseren. Niet alleen als het gaat om beplanting, maar ook als het gaat om diverse soorten verhardingen, (sier)bestrating, bouwkundige elementen, speeltoestellen en buitenmeubilair. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Heldere communicatie zorgt voor minimale overlast, zowel voor, tijdens als na de werkzaamheden.

BOVEN