ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud

Een goed verzorgde buitenterrein zegt veel over de bedrijfsvoering en hoe een organisatie in de maatschappij wil staan.

Een eerste indruk kunt u maar een keer maken. Dat maakt het onderhoud van de buitenruimte, van zorginstellingen, scholencomplexen, sportverenigingen en bedrijven, cruciaal. Areamasters helpt u om met uw buitenruimte een groen en duurzaam visitekaartje af te geven. Onze specialisten creëren met elkaar een optimale mix van uitstraling, gebruiksgemak en toegankelijkheid. Dat we daarbij rekening houden met de bestaande omgeving en eventuele doorgaande bezoekersstromen en werkprocessen, is vanzelfsprekend.

Stagnatie en verstoring van uw bedrijfsproces is de allergrootste kostenpost.

Door het onderhoud aan uw buitenruimte integraal uit te voeren, blijft de uitstraling en kwaliteit behouden die u voor ogen heeft.

Onder integraal onderhoud verstaat Areamasters: een samenspel van alle aspecten die op uw buitenruimte aanwezig zijn. Dit kan gaan van de groenvoorziening, het ophalen van een verzakking in de bestrating of het rechtzetten van scheve paaltjes.

Vervanging of schadeherstel kost vaak meer dan de kosten van periodiek onderhoud. Afhankelijk van de inrichting en functionaliteit van uw buitenruimte, kunnen de onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd middels verschillende contractvormen. Wij zoeken graag met u naar de juiste contractvorm die pas bij de wensen van uw organisatie, zodat de buitenruimte het gehele jaar aan uw eisen voldoet.

BOVEN