ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Parkeerplaats aanleggen

Wilt u een parkeerplaats aanleggen? Dan bent u bij Areamasters aan het juiste adres! Naast het volledig aanleggen van een parkeerplaats kan Areamasters ook een eventuele uitbreiding of renovatie verzorgen. Areamasters regelt het van A tot Z voor u.

Kiezen voor de juiste ondergrond

Bij het ontwerpen van een parkeerplaats is het van belang dat er een juiste keuze wordt gemaakt wat betreft de ondergrond. Een parkeerplaats aanleggen is dus niet zomaar een simpele klus. Er moet goed worden gekeken naar de soort ondergrond die past bij de bestrating.

Parkeerplaats aanleggen bij kantoorpanden

Het begint met het voorzien van de juiste ondergrond, dit zorgt voor een versteviging van de grond.

Bij het aanleggen van parkeerplaatsen wordt gebruik gemaakt van menggranulaat en zand. Belangrijk is dat de juiste hoeveelheiden worden gebruikt, om het daarna goed af te trillen met de juiste machines. Dit maakt de ondergrond compact en geschikt voor het bestraten van de parkeerplaats. Daarnaast moet er goed worden nagedacht hoe de parkeerplaats gebruikt gaat worden. Denk hierbij aan vragen als; staat er langdurig een auto geparkeerd of zal het gebruikt worden als extra parkeerplek voor bijvoorbeeld een aanhanger!

Om de juiste keuze te maken voor de ondergrond kan Areamasters u hierin voorzien van advies. Door onze afspraken met diverse groothandels en specialisten kunnen wij altijd een scherpe prijs aanbieden. Wij denken graag met u mee!

Areamasters, voor volledige ontzorging

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de aanleg of uitbreiding van uw parkeerplaatsen. Bij Areamasters bent u aan het juiste adres voor de aanleg van een oprit, de aanleg van parkeerplaatsen en voor het leveren van de benodigde materialen als zand en stenen. Volledige ontzorging, dat is waar Areamasters voor staat!

Areamasters is bekend met het aanleggen van kleine en grote oppervlaktes bestrating. Bij Areamasters bent u verzekerd van een strak gelegde bestrating, waarbij rekening wordt gehouden met de afwatering en de gebruikersdoeleinden. Bij Areamasters bent u van strak werk verzekerd!

Neem contact met ons op!

BOVEN