ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Terreininrichting

Bij Areamasters zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van compleet nieuwe buitenruimtes of het herinrichten van complete buitenruimtes. Of het nu gaat om de totstandkoming van een buitenterrein of (hernieuwde) terreininrichting, bij Areamasters bent u aan het juiste adres.

Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Ontwerp en advies

Het traject van terreininrichting bij Areamasters begint met een ontwerp en bijbehorend advies. Bij Areamasters hebben wij het uitgangspunt om de perfecte balans te vinden tussen de wensen van de klant en de wet- en regelgeving die van toepassing is. Dit is een enorme uitdaging die wij niet uit de weg gaan!

Wij gaan, samen met u, binnen de gestelde kaders op zoek naar het optimale resultaat. Onze specialisten op het gebied van ontwerp en advies gaan op zoek naar de combinatie tussen de ultieme beleving en het optimale ontwerp. In het ontwerp wordt van alles meegenomen, zo kunt u zelf uw ideeën aandragen en wordt er nagedacht over bijvoorbeeld sierbestratingen en diverse verhardingen. Ook kunnen speeltoestellen en buitenmeubilair erg goed bijdragen aan de uitstraling van uw buitenterrein.

Uw wensen zijn het uitgangspunt voor onze ontwerpers!

Aanleg, realisatie en renovatie

Nadat de combinatie tussen de ultieme beleving en het optimale ontwerp is gevonden gaan onze vakbekwame hoveniers, stratenmakers, grondwerkers en timmermannen aan de slag met de aanleg en realisatie van de terreininrichting. Door de jarenlange ervaring en het brede scala aan diensten en producten is Areamasters in staat om elk denkbare uitvoering van de terreininrichting uit te voeren.

Bij Areamasters bent u ook aan het juiste adres voor de renovatie van uw terreininrichting. Areamasters kan de buitenruimte renoveren zodat het buitenterrein weer voldoet aan de normen en maatstaven van de bestaande terreininrichting.

De huidige terreininrichting behouden of een volledig nieuwe terreinrichting? Bij Areamasters bent u aan het juiste adres! Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op!

BOVEN