ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Waarom Areamasters?

Areamasters is een jonge, dynamische onderneming die zich bezig houdt met het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en beheren van buitenterreinen op een geheel eigen wijze, waarbij zij zich onderscheidt ten opzichte van anderen door het volledig ontzorgen op alle vlakken.

Areamasters is van mening dat elk buitenruimte een significante meerwaarde heeft voor de organisatie. Bovendien levert een verzorgd buitenterrein een toegevoegde waarde aan de eerste indruk van de klant, het concept en het proces van de opdrachtgever.

Een bedrijf dat in bezit is van een buitenruimte, heeft dit omdat de organisatie er een doel/functie voor heeft. Dit kunnen bijvoorbeeld functies zijn als: ontspanning, recreatie, marketing, sport, herstel, educatief ontspanning, representatief, productiecapaciteit en ondersteuning van de bedrijfsactiviteiten.

Waarom meerdere leveranciers als het om één buitenruimte gaat?

Areamasters als totaalverzorger voor uw buitenruimte. Eén partij voor alle werkzaamheden, één loket voor uw vragen of klachten en één verantwoordelijke voor alle werkzaamheden voor uw terrein. Wij vinden het van belang dat uw organisatie wordt ontzorgd, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen kernactiviteiten met een toename van efficiëntie en kostenreducering als gevolg. Meerdere locaties? Geen probleem wij werken landelijk. Areamasters kan er voor zorgen dat de waardering, uitstraling en veiligheid van uw buitenruimte wordt verhoogd met een juiste prijs-kwaliteit verhouding en uniforme uitstraling.

We verzorgen het hele traject van advies, ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer. In aanleg en onderhoud werken we integraal: we dragen zorg voor zowel de beplanting, het civiele werk (verhardingen, meubilair, waterpartijen e.d.) en bouwkundige constructies (zoals vlonders, schuttingen, fietsenstallingen, schuurtjes enz.).

Deze manier van werken resulteert in een bijzonder hoge kwaliteit terwijl veel faalkosten als gevolg van een inefficiënt werkproces bespaard worden. Tevens bieden wij u, middels onze management- en beheerdiensten, de mogelijkheid om een quickscan en inventarisatie van uw huidige situatie en waardering van uw buitenterrein in beeld te brengen. Op basis hiervan kunnen wij onder andere Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en investeringsplannen maken, zodat u deze kunt afstemmen op uw ambities en budgetten voor de aankomende jaren.

“Areamasters is de specialist als het gaat om het ontwerpen, aanleggen, duurzaam onderhouden en beheren van de buitenruimte”

BOVEN