ACCOUNT AANMAKEN

GEBRUIKERSNAAM OF WACHTWOORD VERGETEN?

Groenvoorziening

Groenvoorziening

Groenvoorziening

Areamasters is gespecialiseerd in alles op het gebied van groenvoorziening. Van aanleg tot en met het onderhoud van totale buitenruimtes, bent u bij Areamasters aan het juiste adres. Onze medewerkers kunnen er met hun vakkundige kennis voor zorgen dat uw buitenruimte tiptop verzorgd is!

Onder de volledige verzorging verstaan wij het aanbrengen, het voorzien en het aanplanten van groen in een gebied. Bij zo’n groenvoorzieningsgebied kunt u denken aan tuinen, bossen, parken, buitengebieden, attractieparken of natuurterreinen.

Werkzaamheden groenvoorziening

De werkzaamheden die Areamasters uitvoert zijn o.a.:

  • Het aanbrengen van beplanting
  • Boomverzorging
  • Snoeien en maaien
  • Bestrijding van onkruid
  • Aanleg van een gazon
  • Bemesting
  • Aanleggen van daktuinen
  • Bladruimen

De vakbekwame medewerkers van Areamasters hebben een ruime ervaring met o.a. de aanleg van tuinen, parken, daktuinen en speelterreinen. Het team van specialisten van Areamasters bestaat uit hoveniers, stratenmakers, grondwerkers en timmermannen.

Opdrachtgevers

Als het gaat om de buitenruimtes heeft Areamasters veel ervaring met verschillende opdrachtgevers als semi-overheden, recreatieparken, scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Neem een kijkje in ons portfolio voor een overzicht van onze afgeronde projecten waar we trots op zijn!

Volledige ontzorging

Wij van Areamasters onderscheiden ons van anderen door de integrale aanpak waarbij wij de verantwoordelijkheid nemen voor de volledige ontwikkeling en verzorging van uw buitengebied. Door de korte lijnen met opdrachtgevers en/of gebruikers volstaat één telefoontje om een onderdeel onder de aandacht te brengen of om een proces aan te sturen.

Areamasters biedt volledige ontzorging van uw buitenruimte door het bieden van meer service, kortere lijnen en een beter en duurzamer product!

Areamasters, buitengewoon verzorgd

Door onze uitgebreide kennis en achtergrond op het gebied van tuin- en landschapsinrichting, civiele techniek en bouwkunde zijn wij in staat om flexibele, adequate totaal-oplossingen te bieden en de klant volledig te ontzorgen als het gaat om inrichting, realisatie, beheer en/of het onderhoud aan terreinen.

BOVEN